CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT!
[MULȚUMIM PENTRU PARTICIPARE]
”Orașul meu este un SmartCity”
A venit vremea să anunțăm câștigătorii concursului nostru de desene “Orașul meu este un Smart City”, desemnați în urma voturilor voastre! Copiii din toată țara au răspuns invitației noastre și ne-au trimis viziunea lor asupra unui oraș smart. Le mulțumim frumos și îi aplaudăm pentru implicare!
Iată cine sunt câștigătorii:
– Marele câștigător – Arsene Ștefan Marius- desenul lui va putea fi văzut pe un panou outdoor în orașul Oradea, timp de o lună
– Câștigătorii ale căror desene vor ilustra semne de carte ce se vor găsi în 10 librării Cărturești din orașe mari ale țării sunt: Potra Sara, Rada Alexia, Gingu Maria – Cristina, Ivan Maria, Tudosie Robert, Jigaranu Ioana Delia, Nitulescu Maria Eleonora, Uceanu Ioana, Giura Alexia.
Felicitări!

REGULAMENT CONCURS

  1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1.1 ORGANIZATORUL campaniei este S.C. VPK PACKAGING S.R.L., cu sediul în Salonta, str. Iosif Vulcan, nr. 35, jud. BIHOR, înregistrată la Registrul Comertului sub numărul J05/75/2007, CUI RO20571656, numită în cele ce urmează “Organizator”;

1.2 Concursul se desfășoară în perioada 26 iulie  – 12 septembrie 2021 (ora 23:59) și este organizat pentru copiii intre 8 si 16 ani care vor realiza un desen cu tema „Orașul meu este un SmartCity”, ce va fi încărcat pe site-ul www.vpksmartcity.ro/concurs. Subiectul dezvoltat de copii în desenele lor poate să vorbească despre ce înseamnă smart living, smart citizen, smart environment și smart city.

1.3 Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, prin publicarea acestuia in cadrul secțiunii Concurs de pe www.vpksmartcity.ro

SECTIUNEA 2. DREPTUL DE PARTICIPARE

2.1 La acest concurs pot participa copii cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani. Participanții la concurs pot încărca un singur desen, o singură dată.

2.2 La Concurs nu pot participa persoane care fac parte din următoarele categorii:

  • angajați ai Organizatorului;
  • soţul/soţia sau rudele de gradul I ale acestora (părinţi, frați, copii);

2.3 Organizatorul își rezervă dreptul de a anula înscrierea oricărui Participant care nu respectă Regulamentul.

SECTIUNEA 3. MECANISMUL CONCURSULUI

3.1 Concursul este anunțat de Organizator pe pagina de Facebook VPK Packaging Salonta și pe www.vpksmartcity.ro si va fi promovat în social media (Facebook, Instagram, LinkedIn), prin newslettere și un spot radio distribuit la nivel național în cadrul rețelei Radio Zu. La toate acestea se va adăuga o campanie de relații publice prin distribuirea unui comunicat de presă la nivel național.

3.2 Concursul se desfășoară în perioada 26 iulie  – 12 septembrie 2021 (ora 23:59) și este organizat pentru copiii între 8 și 16 ani care vor realiza un desen cu tema „Orașul meu este un SmartCity”, ce va fi încărcat pe site-ul www.vpksmartcity.ro/concurs. Subiectul dezvoltat de copii în desenele lor poate să vorbească despre

  • ce înseamnă să fii un smart citizen, un cetățean pro-activ, în loc de reactiv, cu un nivel ridicat de instruire digitală, capabil să participe prin mijloace diverse la luarea deciziilor
  • cum putem ajunge să trăim în orașe inteligente (smart living), sigure, curate, sănătoase, inclusive și rezistente; orașele care oferă oportunități economice și o calitate înaltă a vieții
  • să punem în aplicare soluții de smart environment, cum ar fi monitorizarea calității aerului, optimizarea consumului de energie și electricitate, apă, urmărirea deșeurilor, care pot produce rezultate precum 10-15% mai puține emisii de GES, cu 30-130 de kilograme mai puține de deșeuri solide pe persoană și 25 -80 litri de apă economisită de persoană pe zi
  • Ce înseamnă să trăim într-un SMART CITY: un oraș inteligent care integrează tehnologii și sisteme pentru a administra în mod eficient și securizat resursele, în vederea îmbunătățirii calității vieții cetățenilor, dezvoltării comunității și protejării mediului.

Copiii sunt încurajați să ilustreze oricare dintre ideile de mai sus (smart city, smart living, smart citizen, smart environment) sub orice formă le este la îndemână – creion, acuarelă, digital.

Participanții la concurs trebuie să intre pe site-ul https://www.vpksmartcity.ro/concurs/, să completeze formularul și să încarce desenul.

3.3 Câștigătorii vor fi aleși prin votare, pe site. Votanții trebuie să intre pe https://www.vpksmartcity.ro/concurs/ și să dea like desenului preferat. Votarea se poate realiza până pe 12 septembrie, iar între 13-19 septembrie vor fi anunțați câștigătorii.

3.4 Organizatorul se obliga să asigure toate condițiile și suportul tehnic și logistic necesar pentru a se putea depista înscrierile la Concursului care nu se încadrează în Regulament, care sunt necorespunzătoare uzanțelor sau sunt contrare prevederilor prezentului Regulament.

SECTIUNEA 4. PREMIILE CONCURSULUI

4.1 Marele câștigător va avea desenul promovat pe panouri stradale în Oradea, timp de o lună.

Următorii 10 câștigători, în ordinea voturilor, vor avea desenele reproduse pe semne de carte ce vor fi distribuite în librăriile Cărturești.

Toți participanții vor primi un board game VPK SmartCity.

4.2 Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte produse;

4.3 În cazul unui refuz al premiului din partea câștigătorului, premiul refuzat va fi oferit următorului desen cu cele mai multe voturi.

4.4 Câștigătorul nu poate să cedeze drepturile asupra premiului unei alte persoane.

SECTIUNEA 5. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

5.1 Prin participarea la Concurs, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor acestui Regulament;

5.2 Organizatorul - în calitate de Operator - prelucrează datele personale ale Participanților la acest concurs în conformitate cu legislația aplicabilă în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal - Regulamentul U.E. 2016/679 – GDPR.

5.3 Prin comunicarea datelor cu caracter personal în modalitățile indicate în mod expres prin Regulament, persoanele vizate își exprimă acordul expres și neechivoc, că datele lor cu caracter personal să intre în baza de date a Organizatorului în vederea înscrierii, validarii și atribuirii premiului și îndeplinirii obligațiilor fiscale ale organizatorilor de promoții (în cazul premiilor impozabile).

SECTIUNEA 6. FORTA MAJORA

6.1 Forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, a cărui apariție îl pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-ți îndeplini obligațiile asumate prin Regulament;

6.2 Daca o situație de forță majora împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului și continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinierea obligațiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art.1351 C.civ. Organizatorul, dacă invocă forță majoră, este obligat să comunice Participanților in termen de 5 zile lucratoare de la apariția cazului de forta majora.

CONCURS!
[PARTICIPĂ ACUM]
”Orașul meu este un SmartCity”
Dacă ești preocupat de felul în care se schimbă planeta noastră și vrei creăm un viitor mai bun înseamnă trebuie participi la concursul nostru de desene! Alătură-te și tu copiilor cu vârste între 8 și 16 ani care visează la un viitor smart!
Desenează în orice modalitate dorești – creion, acuarelă, digital încarcă desenul în pagina concursului și arată-ne cum îți imaginezi un Smart City. În desenul tău poți vorbi despre ce este un smart city, ce înseamnă smart citizenship sau smart environment, ce este smart living.
Cel mai votat desen va fi admirat de locuitorii orașului Oradea pe un panou stradal.
Următoarele 10 desene ca număr de voturi vor fi reproduse pe semne de carte ce se vor distribui în librăriile Cărturești celor care își doresc locuiască într-un oraș smart. Toți participanții vor primi cadou un board game VPK Smart City!
Grăbește-te creezi un desen care va strânge cât mai multe voturi! Concursul se desfășoară între 26 iulie 12 septembrie 2021, iar câștigătorii sunt anunțați între 13-19 septembrie.
Succes!