CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT!
[MULȚUMIM PENTRU PARTICIPARE]
”Orașul meu este un SmartCity”
A venit vremea să anunțăm câștigătorii concursului nostru de desene “Orașul meu este un Smart City”, desemnați în urma voturilor voastre! Copiii din toată țara au răspuns invitației noastre și ne-au trimis viziunea lor asupra unui oraș smart. Le mulțumim frumos și îi aplaudăm pentru implicare!
Iată cine sunt câștigătorii:
– Marele câștigător – Arsene Ștefan Marius- desenul lui va putea fi văzut pe un panou outdoor în orașul Oradea, timp de o lună
– Câștigătorii ale căror desene vor ilustra semne de carte ce se vor găsi în 10 librării Cărturești din orașe mari ale țării sunt: Potra Sara, Rada Alexia, Gingu Maria – Cristina, Ivan Maria, Tudosie Robert, Jigaranu Ioana Delia, Nitulescu Maria Eleonora, Uceanu Ioana, Giura Alexia.
Felicitări!
CONCURS!
[PARTICIPĂ ACUM]
”Orașul meu este un SmartCity”
Dacă ești preocupat de felul în care se schimbă planeta noastră și vrei creăm un viitor mai bun înseamnă trebuie participi la concursul nostru de desene! Alătură-te și tu copiilor cu vârste între 8 și 16 ani care visează la un viitor smart!
Desenează în orice modalitate dorești – creion, acuarelă, digital încarcă desenul în pagina concursului și arată-ne cum îți imaginezi un Smart City. În desenul tău poți vorbi despre ce este un smart city, ce înseamnă smart citizenship sau smart environment, ce este smart living.
Cel mai votat desen va fi admirat de locuitorii orașului Oradea pe un panou stradal.
Următoarele 10 desene ca număr de voturi vor fi reproduse pe semne de carte ce se vor distribui în librăriile Cărturești celor care își doresc locuiască într-un oraș smart. Toți participanții vor primi cadou un board game VPK Smart City!
Grăbește-te creezi un desen care va strânge cât mai multe voturi! Concursul se desfășoară între 26 iulie 12 septembrie 2021, iar câștigătorii sunt anunțați între 13-19 septembrie.
Succes!